Taking too long? Close loading screen.

De motor achter het bouwen van Custom Motoren bij van der Molen Oldskool Racers is Raymond van der Molen. Voormalig motorcoureur met race ervaring van 1990 tot 2007, waaronder Nederlands kampioenschap, Europees kampioenschap, Wereld kampioenschap, 24uurs race Francorchamps en TT van Assen.

Zijn kennis, liefde en verbinding met motorfietsen resulteert hedendaags in het opbouwen van kwalitatieve en unieke Custom motoren.

Kwaliteit staat voorop bij van der molen oldskool racers. Omdat jij onbezorgd moet kunnen rijden, vol vertrouwen.

Wij bouwen motoren die de oude look van de Caféracer tijd hebben. Qua techniek zorgen wij ervoor dat jouw motor met zijn tijd mee kan komen. De kick is om op een oud uitziende motor de nieuwere motoren bij te kunnen houden, dat streelt het ego en is natuurlijk prachtig om te zien.

Tenslotte is een Custom motor een gevoel en levenswijze en daar geven we alle aandacht aan.

De Custom motoren die van der Molen bouwt kunnen zowel standaard als getuned zijn. De motorfietsen worden afgesteld op een moderne testbank en zijn qua vering basis of geavanceerd. De motor wordt afgesteld als motor met zijn berijder. Dit wordt gedaan met de verfijnde kennis van Raymond met hulp van andere specialisten.

Met oog voor detail, omdat jij een unieke bike wilt rijden. ​

Wij zijn trots op iedere motor die gebouwd wordt door van der Molen, zowel de naar onze visie opgebouwde motoren als de in opdracht van klanten gebouwde motoren.

Wij bouwen motoren in verschillende prijsklassen. Daar wij werken met kwalitatieve merken en we alleen het beste van het beste aanbieden beginnen we bij 4000 euro. Wij bouwen met een door ons aangekochte donor motor, of we bouwen de motor van een klant op. De motoren worden dan opgebouwd naar de wensen van de klant met onze deskundige adviezen.

Wij hanteren een bouwperiode van 1 maand voor een basis motor. Naar gelang de opties en wensen komt hier meertijd bij.

Wij blijven continue in contact met de klant, zodat de klant precies kan volgen hoe het met zijn motor gaat en direct kan aangeven wanneer hij toch een andere keuze wil maken in de opbouw. Deze korte en snelle communicatie werkt perfect voor alle partijen.

De Motor waar jij blij van wordt, waar jij trots op bent, waar jij mee gezien wilt worden.​

png-logo-VDMOR-big-outl